Trulli je novým posilovačem řízení Lotusu nadšený

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Jarno Trulli po včerejších trénincích na Hungaroringu zářil spokojeností. Lotus přivezl novou verzi posilovače řízení, kterou si Ital velmi pochvaloval.

Trulli si od počátku sezóny na posilované řízení svého Lotusu stěžoval, podle něj byla hlavní příčina, proč se trápil s rychlostí. Tým zkoušel neúspěšně několik úprav, nová verze nasazená na Hungaroringu ale konečně funguje dle jeho představ.

"Dnes jsem moc spokojený. Chtěl bych poděkovat celému týmu, všem v továrně a závodnímu týmu, protože všichni se mnou byli trpěliví a usilovně pracovali na tom, aby mi poskytli nový systém posilovače řízení a auto, které mohu opravdu cítit," popisuje Trulli.

"Hned jakmile jsem ráno vyjel, cítil jsem, že to je mnohem lepší než dříve, takže jsem znovu začal získávat důvěru v auto a pracovat na drobných změnách a vylepšeních, které mi pomohou nalézt nastavení, s ním opravdu mohu pracovat. Byl to vskutku pozitivní den, za to bych chtěl všem v týmu poděkovat," dodal pilot Lotusu.

Spokojený byl i Mike Gascoyne: "Byl to jeden z našich nejlepších letošních pátků. Učinili jsme drobné změny na difuzoru, které opravdu fungovaly. Jarno nám ihned hlásil, že nový posilovač řízení funguje přesně, jak jsme chtěli. Byli jsme schopni se více dotáhnout na vozy před námi, což se nám delší dobu nedařilo."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy