Mallya: Di Restu musíme bezpodmínečně v týmu udržet!

Force India | foto: Sahara Force India

Výsledky, kterých ve své premiérově sezoně Paul di Resta v F1 dosahuje, přesvědčily majitele Force India, Vijaye Mallyau, natolik, že prohlásil, že Skota musí v týmu bezpodmínečně udržet i na další sezonu.

Po titulu v DTM v roce 2010 postoupil Paul di Resta do F1 do týmu Force India, který zásobuje motory právě německá automobilka Mercedes. U Force India ukázal Paul již několikrát svoje kvality. V pozadí je však stále Mercedes, který di Restu do F1 dostal.

V továrním týmu Mercedesu už to ale vypadá, že v roce 2012 volné místo nebude. Nico Rosberg i Michael Schumacher vypadají, že chtějí ve stříbrných barvách jezdit. Teď se navíc jeho šéf vyslovil proti veškerým spekulacím ohledně přestupu: "Paula bych do auta neposadil, kdybych na jeho služby neměl opci. Navíc se v našem týmu a prostředí cítí velmi dobře."

"Byl bych hloupý, kdybych si nechal takovou hvězdu z týmu odejít. V průběhu roku budeme jednat. Myslím ale, že to vypadá dobře a Paula bychom mohli v týmu vídat i příští rok." Pokud by ale Di Resta podávál stabilně dobré výkony, tak je velice pravděpodobné, že by minimálně v roce 2013 změnil tým.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy