"Nechte si své názory pro sebe," vzkazuje Hamilton Mansellovi s Villeneuvem

Mateschitz, Dietrich | foto: McLaren

Dva bývalí mistři světa, Nigel Mansell a Jacques Villeneuve, nedávno poradili Lewisi Hamiltonovi, aby zůstal v McLarenu. Ten jim nyní vzkazuje, aby si své názory nechali pro sebe.

V Kanadě měl soukromý rozhovor s Christianem Hornerem, proto se spekuluje o tom, že Lewis Hamilton opustí McLaren a půjde do Red Bullu. Nigel Mansell a Jacques Villeneuve mu poradili, aby raději zůstal u McLarenu, kde má jistotu, než aby musel dělat dvojku Vettelovi (celý článek zde).

Hamilton však o žádné rady nestojí. "Je to zábavné," řekl pro BBC. "Nevím, jestli se vůbec někdo zajímá o to, co říkají tito lidé, nebo o jejich názory. Pokud máte nějaký názor, prostě si ho nechte pro sebe."

Celá Hamiltonova kariéra je spjata s McLarenem, pro který od sezony 2007 závodí a v roce 2008 získal titul. Hamilton svou budoucnost moc nekomentuje: "Nemám žádné plány, nepřemýšlím o tom, co bude. V McLarenu jsem celkem spokojen, Jenson (Button) má smlouvu do konce letošní sezony, já do konce příští, práci mám ještě rok a půl jistou, proto všechnu energii vkládám do závodění."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy