Hamilton vybízí McLaren, aby prodloužil smlouvu s Buttonem

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton vybídl McLaren k tomu, aby prodloužil smlouvu s Jensonem Buttonem. Právě okolo Buttonovy budoucnosti se poslední dobou spekuluje víc než dost.

Sám Hamilton je nejspíše blízko od prodloužení smlouvy s McLarenem. "Mám teď s McLarenem celkem solidní smlouvu, ale Martin (Whitmarsh) s námi mluvil o tom, že bychom je mohli v blízké době prodloužit," říká mistr světa z roku 2008. Podle svých slov je spokojen i se svým týmovým kolegou, Jensonem Buttonem, proto doufá, že i on prodlouží smlouvu s McLarenem. 

"Hrozně rád bych s ním závodil v jednom týmu ještě další tři roky. Jenson je fantastický. Je velmi rychlý a soutěživý. Vytváří v týmu příjemnou atmosféru. Máme v týmu mnohem větší harmonii než mají ostatní," pochvaluje si týmového kolegu Hamilton. 

Když Button k McLarenu přicházel, podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí. Uplatní tuto opci McLaren na konci sezony? A chce vůbec Button v McLarenu pokračovat? Podle svých slov je v týmu spokojen, ale otevřeně přiznal, že jeho snem je závodit pro Ferrari. Dokonce se objevily teorie, podle nichž by měl Brit na sezonu 2012 zamířit do Red Bullu. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy