Trulli odtajnil neobvyklý problém z Montrealu

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Jarno Trulli odtajnil trochu bizarní problém, který mu stál v cestě za jeho 16. místem v GP Kanady.

Jarno dojel narozdíl od svého týmového kolegy do cíle VC Kanady, Ital byl však nucen jet s tím, že jeho interiér se houpal v kokpitu. "Opustil jsem velmi mokrou Kanadu a jel jsem do svého domu v Miami, abych se zde pár dnů ohřál na sluníčku předtím, než jsem vyrazil zpět do Evropy na další závod. V Kanadě se nám podařilo dojet do cíle a já jsem byl velice spokojený se svým výkonem během celého víkendu."

"Byl to velice těžký závod, už jsem samozřejmě řekl, že podle mého názoru to FIA udělala dobře. V době, kdy byla auta jasně neřiditelná zastavili závod nebo vyslali safety-car. Bylo to dobré rozhodnutí. Závod jsem dokončil s iteriérem pohupujícím se kolem mých nohou. Hoši v boxech mě museli z auta dostat. I když by bylo jednoduché auto odstavit, tak jsou to právě takovéto okamžiky, kdy se snažíte udělat vše proto, abyste pomohli týmu."

"To, že jsem měl nad sebou velké množství kovu, mě drželo v závodu. Jinak bych na to nemohl tlačit tak, jak jsem tlačil. To, že jsem dojel hochy přede mnou a že jsem cílem projel těsně za nimi, byla to solidní satisfakce," zakončil Jarno Trulli.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy