Anthony Hamilton hájí Lewise, vsadil by si na jeho letošní zisk titulu

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

Otec Lewise Hamiltona Anthony brání jízdní styl svého syna. Způsob jeho jízdy se podle něj nikdy nezmění.

Kritika se na adresu Lewise vzedmula již v Monaku po kolizích s Felipem Massou a Pastorem Maldonadem. V Kanadě se v první zatáčce dotkl s Markem Webberem a po kontaktu se svým kolegou Jensonem Buttonem ze závodu nakonec musel odstoupit.

"Bylo to jen závodění. Ve Formuli 1 máte zlomek sekundy na to, abyste se rozhodli. Prostě se musíte rozhodnout, ať už je to dobré či špatné. Kdybychom dokázali hledět do budoucnosti, tak bychom se možná rozhodovali jinak," říká Lewisův otec pro Sporting Life.

"Musí jen zůstat takový, jakým je, pokračovat ve svém jízdním stylu. Způsobem, jakým jezdí, vyhrál titul mistra světa. Vždy byl takový a takový zůstane i po zbytek své kariéry. Není na tom vůbec nic špatného," brání svého syna Anthony.


Anthony Hamilton: "Lewis svůj styl nikdy nezmění"
(foto: McLaren)

"Akorát je teď více na očích a všichni si ho všímají. Důležité však je, aby každý zůstal takový, jakým je. Není důvod snažit se být někým, kým nejste."

Lewis v šampionátu na Sebastiana Vettela ztrácí 76 bodů. Jak vidí Anthony jeho šance na zisk letošního titulu ve 12 zbývajících závodech? "Kdybych byl hazardér, vsadil bych si na to, že Lewis letos šampionát vyhraje. Dostali byste výborný kurs. A on na to má!"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy