Button by u McLarenu rád zůstal až do konce své kariéry

McLaren MP4-26 | foto: McLaren

Jenson Button by zbytek své kariéry ve Formuli 1 strávil u svého současného zaměstnavatele - u McLarenu, kde je velmi spokojený.

Button na konci roku 2009 podepsal tříletou smlouvu s McLarenem, její platnost tedy vyprší po sezóně 2012. Pro Autosport uvedl, že by i poté rád zůstal u týmu z Wokingu.

"Až zde přestanu závodit, nebudu už v závodění ve Formuli 1 pokračovat. Jsem zde velmi spokojený. Chci si užívat závodění, opravdu si to tady užívám. Nevidím žádný důvod, proč bych měl být někde jinde," otevřeně přiznává Button.

"Jezdím za jeden z nejlepších týmů na světě. V této pozici by byla moc ráda většina pilotů, já jsem kvůli tomu velmi tvrdě pracoval. Zůstanu zde možná tři roky, pět let.. nevím."


Pro McLaren jeho postoj není nikterak překvapivý. Šéf týmu Martin Whitmarsh nedávno uvedl, že jednání s Jensonem o nové smlouvě budou relativně jednoduchá.

"Pokud Jenson říká, že je zcela odhodlaný a chce odjet ještě dalších x let, potom mám dojem, že se velmi rychle dohodneme. Je skvělým přínosem pro tým a doufám, že když na to dojde, bude to rychlá a jednoduchá konverzace."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy