Williams: Články o mé osobě nečtu

Stáj BMW Williams měla být spolu s McLarenem jedním z hlavních aktérů v souboji s Ferrari.

Situace po prvním závodě v Austrálii však hovoří o něčem jiném a i atmosféra v týmu má pravděpodobně k pohodové hodně daleko.

„V poslední době jsem toho slyšel o naší stáji hodně. Ale já články o své osobě nečtu. Nikdy jsem je nečetl. Buď bych se rozčílil a nebo bych byl spokojený více, než je zdrávo. Raději jsem mimo mediální prostředí,“ říká Frank Williams, zakladatel a šéf stáje WilliamsF1 Team.

Často je Sir Williams kritizován za to, že si nedokáže ve svém týmu udržet vynikajícího jezdce. Williams je rozhodně tým, z něhož odcházelo mnoho mistrů světa. Vzpomeňme na Nigela Mansella, Damona Hilla a Jacquese Villeneuva. Po letošní sezoně míří pryč uznávaný Montoya a podle posledních zpráv by mohl zamířit ke konkurenci i Ralf Schumacher, jenž stále nedostal projednávanou smlouvu.

Frank Williams o této záležitosti prakticky nemluví. „Sám nevím, jak to nakonec skončí,“ řekl k setrvání a nebo odchodu německého jezdce.

„V minulosti jsem udělal řadu chyb, ale tou nejhorší je to, že Williams už 7 roků nevyhrál titul. To je pro mne velmi těžké,“ dodává šéf stáje, pro něhož bylo vždy důležitější vítězství v Poháru konstruktérů, než v individuálním hodnocení.


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy