Lotus rozšiřuje svůj program pro mladé jezdce

Lotus | foto: Caterham F1 Team

Do programu pro mladé piloty, který provozuje Team Lotus, přišel nový pilot. Je jím Američan Alexander Rossi, který jezdí ve Formuli Renault 3.5.

Spolu s Alexanderem Rossim, který letos jezdí Formuli Renault 3.5, jsou v programu ještě Matt Parry z Formule Ford a motokároví jezdci Tanart Sathienthirakul, Max Klinkby-Silver, Weiron Tan, Senna Iriawan a Haim Dishamuddin.

Program provozuje malajský závodník Alex Yoong, bývalý, nepříliš úspěšný, pilot stáje Minardi. Yoong mladíky podporuje a předává jim své zkušenosti. 


Své zkušenosti předává mladým talentům Alex Yoong, který v závěru roku 2001 a po většinu sezony 2002 závodil pro tým Minardi

Riad Asmad, šéf stáje Team Air Asia GP2, která spadá pod Team Lotus, řekl: "Již od samého počátku chtěl Team Lotus dát mladým pilotům z Asie i celého světa příležitost rozvíjet svůj talent a získávat zkušenosti, které jim pomůžou v jejich kariéře."


Rozšíření programu bylo oznámeno během roadshow Teamu Lotus v Putrajayře v Malajsii, kde oba piloti, Jarno Trulli a Heikki Kovalainen, předvedli vůz Formule 1 v ulicích.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy