Nejrychlejší kola v Austrálii předváděli piloti Ferrari

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

AUSTRÁLIE - PŘEHLED NEJRYCHLEJŠÍCH KOL; Nejrychlejší kolo závodu v Austrálii zajel Felipe Massa - mělo hodnotu 1:28,947 min. Druhý Fernando Alonso na něj ve svém nejlepším kole ztratil půl vteřiny.

Za Ferrari se z pohledu závodní rychlosti na jedno kolo seřadily oba Red Bully v pořadí Webber - Vettel. Dnešnímu vítězi na Marka scházelo čtvrt sekundy.

Jensonovi Buttonovi, jenž zbytečně nevrátil pozici, kterou získal po zkrácení zatáčky, na Massu scházela již téměř sekunda. Druhý muž závodu Lewis Hamilton obsadil v tomto přehledu až osmou příčku, což jde na vrub poškozené podlahy.

Výborný výkon a skvělý management pneumatik předvedl Sergio Pérez - stavěl pouze jednou a dokázal zajet 6. nejrychlejší kolo. Překvapil i Vitalij Petrov, který navazuje na formu z loňského Abú Zabí, když v Melbourne dojel opět před Alonsem, tentokrát to navíc jako první Rus v historii dotáhl až na bednu.

Na druhé straně roštu Lotus po zklamání v kvalifikaci naznačil, že v by v závodech za Force Indií - jeho nejbližším soupeřem - nemusel až tolik zaostávat. Trulli byl jen o 0,6 sec pomalejší než Di Resta, resp. o 1 sec pomalejší než Sutil.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy