Hamiltonův nový manager: Simon Fuller

McLaren | foto: McLaren

Lewis Hamilton má po loňském rozchodu se svým otcem nového manažera - Simona Fullera, který se stará o další britské hvězdy, jako je fotbalista David Beckham či tenista Andy Murray.

"Hovořil jsem v posledních měsících se spoustou zajímavých společností, ale cítil jsem, že Simon Fuller se svým týmem ve společnosti XIX Entertainment mi nejen chtějí pomoci stát se lepším závodním pilotem, ale rovněž dlouhodobě sdílejí mé ambice. Těším na užší spolupráci s nimi," říká Lewis Hamilton.

Fuller jeho krok komentoval slovy: "Setkal jsem se v minulost několikrát s Lewisem a jeho otcem a pozorně jsem během let sledoval jeho kariéru. Jako každý britský fanoušek jsem s hrdostí a obdivem sledoval jeho úspěchy, neuvěřitelné vítězství ve světovém šampionátu v tak mladém věku.

Není pouze jedním z vůdčích sportovců své generace, stane se jedním z nejlepších v historii. Je mí ctí uzavřít partnerství s Lewisem ve vzrušující části jeho kariéry."


A co na to otec Lewise Anthony Hamilton? "Je to skvělou zprávou pro Lewise a Simona. Lewis si dal moudře na čas, aby našel dobrou osobnost, která by se o něj starala. Se Simonem jsem se před několika lety potkal, od té doby byl na vrcholu mé listiny potenciálních náhradníků. Jsem rád, že Lewis po dvou letech dospěl k vlastnímu názoru na Simona a učinil své vlastní rozhodnutí."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy