V Koreji padají ceny vstupenek

virgin | foto: Manor Racing

Organizátoři Velké ceny Koreje podstatně snižují ceny vstupenek před druhým závodem, který se v říjnu pojede v Jeongamu.

Ačkoliv Velké cena Koreje byla hodnocena jako úspěšná a dostalo se jí zvláštního ocenění, když byla na galavečeru FIA ohodnocena jako nejlépe zorganizovaný závod, z komerčního hlediska to už tak slavné nebylo. Na okruh během tří dnů zavítalo pouze 170 tisíc diváků a spousta míst zela prázdnotou.

Organizátoři závodu - společnost Korea Auto Valley Operation (KAVO) - potvrdili, že na vstupenky zakoupené v březnu poskytnou až 50% slevu. Průměrná cena lístků loni činila 460 000 wonů (7 000 Kč), nyní se dají ty nejlevnější sehnat za 87 000 wonů (1 300 Kč).

"Letos se pokusíme vylepšit naše prodeje vstupenek, reklamu a další oblasti našich činností," uvedl šéf organizačního výboru Velké ceny Koreje Park Joon-Young pro agenturu Yonhap.

"Vím, že loni panovaly určité kontroverze ohledně naší výstavby a také cen lístků, takže se budeme snažit udělat maximum, aby se motosport mohl stát klíčovou součástí našeho rekreačního průmyslu," dodal.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy