Minardi pravděpodobně mění dodavatele pneumatik

Zajímavou informaci dnes přinesl denník Reuters. Dle něj je tým Minardi těsně před podpisem smlouvy s výrobcem pneumatik Bridgestone. Také Pierre Dupasquier tuto změnu zatím pouze neoficiálně potvrdil.

Dle představitele společnosti Michelin Pierra Dupasquiera by bylo pro Michelin velmi obtížné dodat jejich pneumatiky pro GP Austrálie 2003 i týmu Minardi, neboť žádná jednání o dalším kontraktu nebyla ze strany Minardi zahájena. „Pokud jsem si vědom, Minardi bude pokračovat s Bridgestone,“ prohlásil na oficiálním představení nového vozu Renault R203 Dupasquier. Renault by velmi rád zaujal pozici nejdůležitějšího týmu u Michelin stejně tak, jako si vydobyl toto postavení tým Ferrari u konkurenčního dodavatele pneumatik, japonské společnosti Bridgestone.

Minardi má první testy letošního roku plánovány na příští týden s oběma jezdci Wilsonem a Verstappenem. Na okruhu ve Valencii by se měli objevit s loňským vozem. Na značku obutí jejich monopostů si tak budeme muset počkat maximálně do zahájení testů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy