Hamilton se modlí za Kubicu

Hamilton - Kubica | foto: BMW Motorsport

Hvězda týmu McLaren, Lewis Hamilton, popisuje, čeho si na svém dlouholetém rivalovi a kolegovi, Robertu Kubicovi, váží. Brit se za uzdravení kolegy modlí.

Už od dětských let jsou Lewis Hamilton a Robert Kubica rivalové. Společně prošli všemi sériemi a dostali se až do F1. Rozdíl byl jen v tom, že zatímco Hamilton už od své debutové sezony v McLarenu v roce 2007 bojoval o vítězství, Kubica nastoupil s týmem BMW Sauber, který na vítězství neměl.

Letos možná mohlo dojít ke změně, časy, které zajel Robert s novým monopostem Lotus Renault byly slibné. Jenže po velmi těžké nehodě z minulého víkendu je letošní sezona pro Roberta ztracená. 

"Proti Robertovi jsem už několikrát závodil, je to skvělý jezdec a velkolepý protivník. Jezdí velmi tvrdě, ale fér. Na něj se můžete vždycky spolehnout," složil Lewis Robertovi poklonu.

"Když jsem uslyšel o té jeho nehodě, dělal jsem si velké starosti. Pořád na něj myslím. Přeji mu jen to nejlepší. Přeji si a modlím se za to, aby se už brzy uzdravil a mohli jsme opět proti sobě soupeřit na trati," říká jezdec McLarenu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 35 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy