Cosworth oceněn asociací MIA

Cosworth | foto: www.auto-news.cz

Motorsport Industry Asociation (MIA) ocenila společnost Cosworth svým každoročním oceněním New Markets Award za výbornou prezentaci firmy.

Firma Cosworth je v motorsportu velmi známou značkou s mnoha zkušenostmi. Za výborné prezentování svých výrobků a společnosti jako takové byl asociací MIA odměněn oceněním New Markets Award, které MIA uděluje každoročně.

Výkonný ředitel Cosworthu Tim Routsis, řekl, že za tímto oceněním stojí hlavně různorodost skupiny Cosworth. Ta totiž nepůsobí jen jako dodavatel motorů pro Formuli 1, ale své technologie a inženýrské zkušenosti využívá i v letectví či námořní dopravě. 

Karun Chandhok s motorem Cosworth CA2010, který loni poháněl vozy
Williams, Virgin, Lotus a HRT

"To, že jsme obdrželi toto ocenění, je výsledkem tvrdé práce všech zaměstnanců společnosti Cosworth. Bez nich bychom nikdy nemohli být takto úspěšnou společností. Velkou roli sehrála i různorodost naší práce a naše obchodní strategie."

Společnost Cosworth byla založena v roce 1958 a sídlí v Northamptonu ve Velké Británii. V současnosti zaměstnává 350 lidí z Evropy, USA a Indie. Tim Routsis je výkonným ředitelem firmy od roku 2003.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy