Button se na kole prohání po Havaji s Lancem Armstrongem

McLaren | foto: McLaren

Jenson Button se tento týden připravuje na novou sezónu za příjemného teplého počasí na Havajských ostrovech. Dnes si bude moci zatrénovat po boku cyklistické hvězdy - Lance Armstronga.

Pilot McLarenu nabírá fyzičku hlavně během, plaváním, jízdou na kole a cviky v tělocvičně. Předevčírem dopoledne na kole ujel se svými kamarády na kole 119 km, odpoledne v bazénu uplaval dalších 3,15 km.

Včera se Button na Twitteru pochlubil, že jej ve čtvrtek při plavání v moři dokonce doprovázela skupinka 25 delfínů a jedna velryba.

Dnes dopoledne se na ostrov2 setkal s další významnou osobností - sedminásobným vítězem Tour de France, americkým cyklistou Lance Armstrongem. Ten informaci o společném tréninku s pilotem McLarenu s nadsázkou komentoval slovy: "Doufám, že na kole není tak rychlý jako ve voze F1!"


Jenson Button s Lance Armstrongem (vpravo), který o výkonu Angličana na kole řekl:
"Švihák je silný!"

Z Havaje zamíří Button brzy do továrny McLarenu ve Wokingu, kde bude pokračovat v práci na novém voze MP4-26, který dle včerejšího prohlášení Lewise Hamiltona, jenž dnes završil 26 let, vypadá skvěle.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy