Barrichello: Hülkenberg je velkým talentem

gp brazílie | foto: Williams F1 Team

Veterán Rubens Barrichello je přesvědčen o velkém talentu svého loňského týmového kolegy Nica Hülkenberga a věští mu skvělou budoucnost.

Williams loni závodil s jezdeckou dvojicí, v níž se snoubily obrovské zkušenosti Rubense Barrichella s talentovaným mládím v podání Nica Hülkenberga. Brazilec získal v 19 závodech 47 bodů, jeho mladší kolega o 25 bodů méně.

Hülkenberg se blýsknul senzačním vítězstvím v kvalifikaci v Brazílii, přesto se prodloužení kontraktu u Williamsu nedočkal - tým totiž angažoval mistra GP2 Pastora Maldonada.

Co si myslí Barrichello o schopnostech svého bývalého týmového kolegy? "Je velmi dobrým pilotem, jeho schopnosti ve mně zanechaly velký dojem. Přišel, když jsem jezdil lépe než v kterémkoliv jiném období mé kariéry. Čeká ho skvělá budoucnost, má na to. Je mladý a ze svých chyb se bude učit."


Barrichello gratuluje Hülkenbergovi k vítězství v brazilské kvalifikaci

Zatímco Barrichello bude pokračovat ve své 19. sezóně v F1 s Williamsem, nad Hülkenbergem stále visí otazník. Bývá spojován s místem u Force Indie - jenže o to mají zájem také Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi či Paul di Resta. Oficiálně indický tým zatím nikoho nepotvrdil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy