Vettel by rád viděl svého bývalého soupeře Di Restu v F1

Force India | foto: Sahara Force India

Mistr světa Sebastian Vettel by se rád znovu utkal se svým bývalým soupeřem, nyní testovacím pilotem Force Indie - Paulem di Restou, v závodech Formule 1.

Tito dva piloti se v roce 2006 utkali v eurosérii Formule 3. Úspěšnější byl Di Resta, který se po vítězství v pěti závodech a zisku 86 bodů stal nakonec šampiónem. Vettel dokázal vyhrát čtyřikrát a skončil celkově druhý, když mu na Skota scházelo 11 bodů. Di Resta letos svůj talent potvrdil také ziskem titulu v sérii DTM.

Byť Force Indie stále nepotvrdila své piloty pro sezónu 2011 Formule 1, očekává se, že jezdecké složení se možná vůbec nezmění. Jak Adrian Sutil, tak i Vitantonio Liuzzi shodně prohlašují, že jsou si svými místy jistí. Di Resta s Hülkenbergem, kteří mají zálusk na závodní sedačku u indické stáje, by se tak museli rozhlédnout někde jinde.

Vettel by svého bývalého soupeře v F1 ovšem uvítal: "Doufám, že tě příští rok uvidím v F1," řekl mu na DTM párty, kterou minulý čtvrtek pořádal Mercedes. "snad to nebude tak těsné, jako v F3," dodal mistr světa F1 s nadsázkou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy