Petrov odtajní své plány příští týden

Renault | foto: Lotus F1 Team

Vitalij Petrov v příštím týdnu odtajní své plány pro budoucnost. V pátek totiž oznámil, že v Rusku příští týden upořádá tiskovou konferenci.

Jezdec Renaultu by podle všech spekulací měl zůstat v týmu z Enstone i pro rok 2011, když vedoucí management stáje řekl, že si Petrova v týmu ponechají, pokud předvede nějaké vzestupné výkony. 

Ačkoliv ze strany Renaultu nebylo ještě nic potvrzeno, tak Petrov svolal media na příští středu do Tiskového centra televize a rádia Ruska, aby si popovídali o minulé sezoně a „odtajnili plány na budoucnost“.

„My bychom rádi pokračovali s Vitalijem, ale musíme si spolu ještě sednout. Vitaly měl minulý týden operaci, takže neměl čas, abychom si sedli s Ericem Boullierem (šéf týmu) a inženýry. Situace se má tak, že rozhodnutí bude záležet na diskuzích s Vitalijem a na tom, jak bude on chápat, co pro něj bude znamenat setrvání v týmu,“ říká prezident Renaultu Gerard Lopez pro Autosport.

„Naše představa je taková, že by mohl konzistentněji předvádět to, co předváděl v Maďarsku nebo v Abú Zabí. Víme, že je rychlý, ale také víme, že má problémy se soustředěním se během celého víkendu. Pokud u nás zůstane, bude tohle muset předvádět častěji.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy