Sutil: Místo mám jisté, chybí jen formalita - můj podpis

gp japonska | foto: Sahara Force India

Adrian Sutil z Force Indie je dalším pilotem, který sice chybí v oficiálním seznamu potvrzených pilotů FIA, ale přesto tvrdí, že jeho místo pro příští sezónu ohroženo není.

"Dohodli jsme se. Podpis je víceméně formalita, na kterou brzy dojde," uvedl Sutil pro Eurosport. "Můj zástupce nejdříve hovořil s Force Indií, proto mám radost, že s nimi budu moci zůstat další rok."

Němec však nedávno tvrdil, že by raději přestoupil k lepšímu týmu, pokud indická stáj nebude dělat pokroky. Nyní však trochu obrací: "Musíte však brát v úvahu, jak se věci vyvíjejí. Force India se také může stát top týmem, pokud budou pokračovat v cestě, kterou nastoupili. Abyste dosáhli úspěch, nemusíte pak přestupovat nikam jinam."


Adrian Sutil s vozem Force India VJM03 v Číně

Stejně jistý si je svou sedačkou i jeho letošní kolega Vitantonio Liuzzi (více zde). Znamená to tedy, že Force India nastoupí do sezóny 2011 ve stejném složení? Nebo tím, že nenahlásila jména pilotů na soupisku pro FIA si snaží stále ještě nechat otevřena vrátka pro někoho jiného - například Nica Hülkenberga či Paula di Restu?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy