Williams: Webber bude znovu ve hře a silnější, Alonsovi nefandím

Williams, Frank | foto: Williams F1 Team

Frank Williams si nemyslí, že by Mark Webber letos přišel o svou jedinou příležitost k zisku mistrovského titulu. Upozorňuje, že Australan může být v příští sezóně ještě silnější než letos.

Šéf stáje Williams neztrácí důvěru ve svého bývalého pilota: "Nemůžete říct, že by Mark Webber přišel o svou velkou šanci na zisk titulu, protože příští rok se může vrátit ještě silnější. Pravděpodobně měl svou nejlepší šanci. Všichni tito piloti jsou však mimořádnými osobnostmi, nikdy byste je neměli podceňovat."

Na čem bude Webberův úspěch příští rok záležet a proč mu Frank Williams věří? "Bude záležet na tom, jak konkurenceschopné jeho auto příští rok bude. Ze zkušeností vím, že pro Red Bull pracuje génius Adrian Newey a letos se zasloužil o velký rozdíl, který měli."


Webber bude dle Williamse opět ve formě a možná ještě lepší než letos

Williams také prohlásil, že Vettel může získat ještě spoustu titulů, překvapit bude moci také Hamilton či Kubica. Naopak není velkým fanouškem Fernanda Alonsa, o němž řekl: "Často vypadá trochu mrzutě, zřídka někoho uznává a zdá se být velmi mlčenlivý. V závodních autech je skvělý, ale vypadá to, že s ním není moc velká zábava."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy