Ferrari "Season Review" 2010

gp singapuru | foto: Scuderia Ferrari

Scuderia Ferrari zveřejnila na svých stránkách elektronickou podobu publikace "Season Review", ve které si fanoušci této stáje (a nejen oni) mohou připomenout radostné, ale i smutné chvíle právě uplynulé sezony.

Scuderia Ferrari zveřejnila první část publikace Season Review 2010, jedná se o speciální virtuální knihu, kde si všichni vášniví příznivci italské značky mohou zavzpomínat na okamžiky strávené ve společnosti závodních vozů se znakem Cavallino rampante.

První část knihy, která je na stránkách Ferrari k prolistování během tohoto týdne, si připomeneme pět úžasných okamžiků každého Tifoso, pět vítězných velkých cen – Velkou cenu Bahrajnu, Velkou cenu Německa, Velkou cenu Itálie, Velkou cenu Singapuru a Velkou cenu Koreje.

Tým se samozřejmě věnuje i těžkým okamžikům, které je potkaly třeba ve Velkých cenách Turecka a Velké Británie, nebo v závěrečném epilogu v Abu Zabí.

O týden později si ve druhém pokračování publikace, která bude věnována spíše technicky zasvěceným fanouškům, rozebereme vývoj monopostu F10, dočkáme se i srovnání s jeho předchůdcem F60.

Třetí část publikace, nazvaná Speciál, poodhalí roušku tajemství nad Pit stopem, připomene jubilejní 800 velkou cenu pro Ferrari, nebo vysvětlí jakým způsobem funguje u týmu logistika. Ve čtvrtém pokračování si představíme všechny členy maranellského týmu, od konstruktérů po jezdce…

Publikace "Season Review" 2010 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy