Pizzonia se cítí pod tlakem

Nováček letošní sezony v týmu Jaguar Racing Antonio Pizzonia se včera objevil poprvé za volantem nového vozu Jaguar R4 při testech na okruhu Catalunya blízko Barcelony. Extestman týmu Williams přiznává, že se cítí pod tlakem.

Angažmá Brazilce Antonio Pizzonii v týmu Jaguar pro letošní rok se setkalo s velkým překvapením. Niki Lauda, jenž byl při loňských testech mladíka přítomen, měl však pro něj jen slova chvály. Podle posledních zpráv z Brazílie jsou nyní oči domácích fanoušků tohoto sportu upřeny právě k Pizzoniovi. Nepřáli by si nic více, než mít nového Sennu a velmi rádi by ho viděli právě v Antoniovi. Národní hrdina Ayrton Senna nešťastně zahynul při havárii v roce 1994 při GP San Marina na okruh Imola.

„Když jsem ve voze, snažím se soustředit jen na mou jízdu, ale mimo vůz je to velký tlak,“ prohlásil při včerejším testu Pizzonia. „Máme před sebou v letošním roce hodně práce a já se s Jaguarem stále učím, ale jsem si jistý, že při pokračování testů s novým vozem budu zítra velmi rychlý,“ dodal brazilský pilot.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy