Williams: Hülkenberg je budoucí šampion

Williams, Frank | foto: BMW Motorsport

I když se mohutně spekuluje o nahrazení Nica Hülkenberga Pastorem Maldonadem, Frank Williams řekl, že Němec je budoucí šampion a byl by rád, kdyby svůj případný titul vyhrál v jeho voze.

Situace u Williamsu je složitá, zvláště pak co se budoucnosti jezdecké dvojice týče. Někdo tvrdí, že budou jezdit oba současní piloti, Barrichello a Hülkenberg, někdo se raději přiklání k variantě Barrichello-Maldonado.

Frank Williams, po kterém tým nese své, jméno ale řekl: "V prvních pár závodech byl Nico trochu podprůměrným pilotem, ale zvedl se a momentálně zajíždí stabilní výsledky. Začíná se zlepšovat a já osobně v něm vidím budoucího mistra světa."

Na otázku, zda uvidíme mladého německého pilota v kokpitu Williamsu i v sezoně 2011 však odpověděl trochu vyhýbavě: "Je to dost možné, doufáme, že to tak bude." Fakt, že šéf britské stáje neřekl jednoznačné "ano" či "ne", nechává všem spekulací otevřený prostor. Navíc, Hülkenberg jasně řekl, že za místo u týmu nehodlá platit.

Williams také pochválil brazilského veterána, Rubense Barrichella, za jeho výkony. "Rubens je nejzkušenějším pilotem v poli, přesto je však mírně podceňován. Myslím, že zbytečně, ještě může být hodně užitečný. Pro celý tým Williams znamená spolupráce s ním skvělou zkušenost."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy