Räikkönen ještě neví, co bude příští rok dělat

Räikkönen, Kimi | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen na nic nespěchá. Poté, co vyloučil návrat do formule jedna v monopostu Renaultu, ještě světu neprozradil, co bude dělat za rok. Podle vlastních slov to totiž sám neví.

Räikkönen na konci loňské sezóny odešel z Ferrari, aby uvolnil místo Fernandu Alonsovi. Letos závodí v rally za juniorský tým Citroënu. Fámy o jeho návratu do formule jedna začaly prakticky v den, kdy ji opustil. Zatím jako nejpravděpodobnější se jevily informace Renaultu, který před několik týdny oznámil, že s Räikkönenem jedná o kontraktu na příští rok. Fin se proti tomu ale poměrně ostře ohradil (o tom jste mohli číst zde a zde). Od té doby je takříkajíc ticho po pěšině.

Namlouvací tanečky týmů s manažery jezdců jsou v plném proudu a potenciálně volných míst ve formuli jedna ubývá. Kimi Räikkönen však podle vlastních slov ještě nemá rozmyšleno, co by v příští sezóně rád dělal.


Räikkönenovi se na příští rok nabízí víc možných plánů. Zatím neví, který si vybere

„Nemám na příští rok žádné plány,“ řekl Fin reportérům Fox Sports. „Možnosti jsou různé a uvidíme, která bude nejlepší a která se mi bude zdát nejlepší pro mě. Potom se rozhodneme.“

Mistr světa formule jedna z roku 2007 je ve svém prvním roce v rally desátý v průběžné tabulce výsledků. Dosud nejlepšího výsledku dosáhl v Turecké rally, kde dojel pátý.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy