Branson: Virgin bude na startu i v roce 2011

Branson, Richard | foto: Manor Racing

Britský magnát Richard Branson potvrdil setrvání svého týmu ve Formuli 1, navíc je připraven poskytnout reklamní plochu na svých monopostech pro další případné sponzory.

I když stávající sezóna ve Formuli 1 nebyla z pohledu Virgin Racing ničím zázračným, Richard Branson potvrdil, že působení jeho týmu ve Formuli 1 bude pokračovat i v následující sezoně.


Navíc majitel Virgin Groupe oznámil, že je ochoten poskytnout případným zájemcům o sponzoring reklamní plochu na svých vozech, pokud to bude prospěšné pro chod týmu.


„Ano, samozřejmě“, odpověděl, když se ho ptali, zda bude pokračovat v udržování chodu stáje F1. „ Byla to zábavná sezona a pak, musíme ještě porazit Lotus, letos na to máme už jen pár závodů. Nick Wirth se vrátil do továrny, aby pracoval na přípravě vozu pro příští sezónu, myslím si, že jsme vkročili do F1 docela slušným způsobem.“

K diskuzi o sponzorství dodal: „Myslím si, že tito lidé, budou pro tým velkým přínosem a pokud se to potvrdí, jsme ochotni jim dát více místa pro jejich propagaci. Bude to positivní věc. Doufám, že značka Virgin bude i nadále majoritním sponzorem, ale vše se bude odvíjet od počtu sponzorů.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy