F1 v HD rozlišení? Možná již příští rok!

Ecclestone, Bernie | foto: Sutton Images

Příští rok se dle Bernieho Ecclestona konečně dočkáme přenosů Formule 1 v HD kvalitě.

Již na počátku tohoto roku přitom řekl, že si fanoušci Formule 1 budou na vysílání v HD počkat až do roku 2012, dnes však prohlásil, že rok 2011 se nyní zdá pravděpodobnější.

"Myslím, že to, co nyní produkujeme, je velmi, velmi dobré. K HD bychom se však mohli přesunout zřejmě příští rok," řekl Ecclestone pro BBC.

Veřejný průzkum ukázal, že většina fanoušků by velmi ocenila, kdyby se F1 vysílala ve vyšším rozlišení. Ecclestone před několika měsíci prohlásil, že v něm budou vysílat, až budou fanoušci doma schopni takový signál přijímat a televizní společnosti na to budou připravené.


Dočkáme se Formule 1 v HD rozlišení již příští rok?

V červnu tohoto roku Autosport otiskl tyto jeho slova: "Nechceme takto vysílat, dokud to nebudou lidé chtít. Ptal jsem se na to v Anglii, BBC - kolik že by lidí bylo schopno to přijímat. Řekli mi, že 20% diváků, kteří sledují F1.

Pak se chci také ujistit, že to, co budeme produkovat, bude prvotřídní kvality. Než budeme moci tuto prvotřídní kvalitu sledovat, tak bych řekl, že si budeme muset počkat zřejmě do roku 2012, než jí budeme moci zaručit."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy