Glock se těší na vylepšený vůz, v Singapuru chtějí Lotusům "zatopit"

gp itálie | foto: Manor Racing

Timo Glock je díky novým dílům, které se v Singapuru objeví na jejich monopostu VR-01, dobře naladěný.

Letos tento německý pilot zatím nikdy nedojel do cíle na lepším než 16. místě. Do Singapuru se však již velmi těší, nové díly dle jeho slov mají zrychlit Virgin o 0,4 vteřiny na kolo, díky čemuž by se rádi dostali před Lotus.

"Moc se těším na tento víkendu, tento jedinečný závod je totiž vždy speciální. Při první Velké ceně Singapuru jsem skončil na bodech a loni dokonce na pódiu, takže mám na toto místo dobré vzpomínky," uvádí Glock, jenž zde loni svou Toyotu dovezl do cíle hned za Hamiltonem.

"Míříme sem po dobrém závodě v Itálii před dvěma týdny. Auto podávalo dobré výkony, ten víkend byl pro mě celkově pozitivní. Zde je třeba, aby byl vůz velmi dobrý při jízdě přes hrboly, musí být proto silný po mechanické stránce," pokračuje Němec ve službách Virginu.

"Vezeme nové vylepšení monopostu, což by nám mělo pomoci zde i ve zbývajících závodech. Když jsme zde jezdili poprvé, bylo náročné se aklimatizovat na jinou časovou zónu i odlišný časový harmonogram víkendu, protože jsme jezdili dle britského času," dodává Glock.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy