Proč Di Restu v Singapuru nepustí tým za volant?

di Resta, Paul | foto: Sahara Force India

Paul di Resta si v Singapuru během pátečního tréninku nezajezdí. Důvod? Závodní piloti v kritické části sezóny potřebují více času na dráze.

Mladý Skot, který pouze vysedával na boxové zídce také před Velkou cenou Belgie minulý měsíc, bude muset vyhovět Vitantoniu Liuzzimu a Adrianu Sutilovi, aby so co nejlépe sžili s vozem a městskou tratí v Singapuru.

Force India rovněž přiveze pár nových dílů, které jsou dle Di Resty pro tým klíčové: "Žel v Singapuru nebudu jezdit, protože se jedná o klíčový závod pro tým, protože v šampionátu jde o hodně, a také kvůli novým dílům na voze. Jinak budu celý víkend s týmem a moc se tam těším - je tam několik výzev, s nimiž jsem se letos ještě nepotkal."


"Jedná se o další městskou trať a většinou bude během ježdění tma, takže se bude přístup k celému víkendu trochu lišit. Všichni hovoří o tom, jak je to krásné: nejen okruh, ale také město, proto ho zkusím ve chvíli volna trochu prozkoumat a poznat tu zemi. Opravdu se na to těším, budu se snažit týmu během víkendu co nejvíce pomoct," dodává testovací pilot Force Indie, která má v šampionátu před sedmým Williamsem náskok pouhých 11 bodů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy