Ferrari odhalí online simulátor

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Pokud se chcete i vy stát pilotem formule 1, budete mít možnost, si své schopnosti vyzkoušet, na online simulátoru Ferrari. Můžete tak dokázat, že to za volantem umíte opravdu lépe než Fernando a Felipe.

Jestliže měla být F1 2010 od společnosti Codemaster nejočekávanější počítačovou hrou roku, od tohoto okamžiku by se vše mělo změnit. Ferrari připravuje nový virtuální simulátor, který vám umožní řídit vůz Ferrari F10 na třech okruzích: Fiorano, Mugello a Nürbürgring.

Samozřejmě, že se nejedná o simulátor, který mají k dispozici piloti a technici maranellské stáje k dolaďování svých strojů, ale jde o nový virtuální simulátor, který bude ke stažení od 9. září. Po zaplacení 15 Eur se ocitnete ve virtuálním světě, kde budete moci trénovat na okruzích a zajíždět tak svá nejrychlejší kola, jež si následně můžete porovnávat se všemi uživateli z celého světa.

Simulátor je prakticky prostředkem, jak se stát součásti Ferrari Virtual Academy. Giancarlo Fisichella, vám pomůže odhalit záludnosti jednotlivých tratí a zasvětí vás do tajemství techniky řízení vozu formule 1. Pak už bude záležet jen na vás a vašem talentu, zda svými časy dokážete konkurovat Alonsovi a Massovi. Oba piloti měli možnost vyzkoušet si ten stejný simulátor a stanovit tak základní časy na jednotlivých okruzích. Každý týden bude odměněna pětice nejlepších pilotů dárkem z oficiálního obchodu Ferrari.

Na závěr celého turnaje bude pět nejrychlejších pilotů odměněno cestou do srdce Ferrari - do Maranella. Za branami okruhu Fiorano se zúčastní exkluzivního závodu Ferrari Driver Academy, který bude sledovat přísným zrakem Luca Baldisserri a celé sportovní oddělení. Více informací získáte na www.ferrarivirtualacademy.com.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy