Alain Prost neplánuje spolupráci s Jaguar Racing

Čtyřnásobný mistr světa Alain Prost nemá zájem o spolupráci s týmem Jaguar Racing, ale připustil, že stále bedlivě sleduje dění ve Formuli 1 a hledá vhodnou příležitost k návratu poté, kdy byl nucen vzdát svůj marný boj s vlastním týmem F1.

Když management týmu Jaguar Racing drasticky omezil pravomoci sportovního ředitele, Niki Lauda, jenž tuto pozici v týmu zastával působil jako pouhá loutka. Po jeho odvolání v listopadu loňského roku se spekulovalo o mnoha jménech případných nástupců. Mezi nimi byl také zmíněn Laudův bývalý týmový kolega Alain Prost.

„Nechci být hrubý, ale nevidím jakýkoli smysl vstupu do týmu, jako je Jaguar. Redukovali rozpočet i personál, pokud bych tam vstoupil, potýkal bych se se stejnými problémy. Na tom nemám zájem,“ odpověděl pro Autosport.com Prost.

„Nikdy jsem se nepřestal zajímat o dění v F1, nemyslím si, že bych byl úplně mimo kolotoč F1. Pokud bych měl příležitost být v dobrém týmu s ambicemi a pobavit se, proč ne? Ale zde tyto tři parametry nevidím, nechci se vrátit pokud nebudu mít možnost být konkurenceschopný a šťastný,“ dodal Francouz.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy