Sutil o různých nabídkách pro rok 2011

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Adrian Sutil znovu upozornil, že v příští sezóně nemusí sedět za volantem vozu Force India. Německý pilot je u týmu se sídlem v Silverstone, od doby, kdy celá skupina patřila firmě Spyker (2007). Dnes je často spojován s přestupem do stáje Renault.

Sedmadvacetiletý Němec vyvrátil tvrzení o přestupu k Renaultu, ale v rozhovoru pro noviny Bild, prohlásil, že doufá „ve velký skok“ ve své kariéře. Dá se tak usuzovat, že mladý pilot má nabídku nebo alespoň realnou šanci na místo v některém z top týmů.

Na otázku, zda by se mohl stát mistrem světa v týmu Force India, odpověděl: „Byl by to sen, ale je to pravděpodobně nereálné. Je tu několik dalších možností pro příští rok, ale teď se chci plně koncentrovat na letošní sezónu, nechci se bavit o možnostech příštího roku“, dodal závěrem Adrian.

Přesto, německý závodník naznačil eventuelní příští kroky: „Chci bojovat o titul. V současnosti se pohybuji na rozmezí první desítky, ale chci se zlepšovat. Motivaci mi dodává fakt, že dříve čí později, můj čas přijde“, zakončil rozhovor Sutil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy