Haug: Schumacherova chvíle ještě přijde

Schumacher, Michael | foto: Mercedes AMG F1 Team

Šéf sportovního oddělení Mercedesu Norbert Haug se znovu zastal Michaela Schumachera, je přesvědčen, že příští rok se Schumi znovu podívá na pódia.

Michael Schumacher zažívá obtížnou sezonu. Po svém návratu nepatří mezi lídry šampionátu a po znovu vybičované pozornosti médií a fanoušků se po prvních závodech začaly objevovat kritické komentáře o ztracené rychlosti i malém nadšení. Po incidentu s Barrichellem pak kritika gradovala.

„Michael se rozhodl pro návrat do kokpitu, čímž přinesl radost veřejnosti i médiím, ale sobě zatím ne. Mohl sedět v pohodlí obývacího pokoje a čas od času si vydělat slušné peníze při nějaké reklamní akci. Vybral si ale náročnější cestu a vrátil se do sportu, který je dnes asi ve své historii nejvyrovnanějším a bez skvělého auta se už vítězit zkrátka nedá. Určitě mu bylo jasné, že to nebude návrat ve stylu přijdu, uvidím, zvítězím,“ uvedl Haug.

Je přesvědčený, že po letošní seznamovací sezoně přijde postup vzhůru, všichni na tom u Mercedesu tvrdě pracují a Michael Schumacher se svými lidmi také.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy