Sauber chystá změnu zbarvení aut, přijdou sponzoři

Sauber, Peter | foto: Sauber Motorsport AG

Peter Sauber si je jistý tím, že jeho stáj bude mít dostatek sponzorů na to, aby mohla i v příštím roce bezproblémově fungovat. Švýcar by chtěl pro příští rok získat nové partnery, pomoci by mu v tom měly lepšící se výsledky stáje.

Švýcarská stáj je po opětovném převzetí Peterem Sauberem od továrny BMW téměř bez sponzorů. Sauber věří, že příští rok budou mít na voze mnohem více sponzorů. Už se dokonce i proslýchá, kdo by měl být sponzorem týmu. Má se jednat o mexického miliardáře, Carlose Slima, a jeho společnost Telmex.

„Věřím, že budeme konkurenceschopní. Pro nové partnery je to skvělá výzva, na které v současné době pracujeme. Jsem si jistý, že budeme mít v příštím roce naše auto mnohem víc barevné. Zatím ještě nevím, jaké barvy to budou, protože bude záležet hlavně na sponzorech,“ říká Sauber.

Jeho stáj získala letos 23 bodů, a to i přes skutečnost, že má menší rozpočet, než hlavní rivalové. To by se mělo v příštím roce změnit. „Příští rok budeme blíže ostatním týmům. Už teď jsme docela blízko Williamsu, občas na ně ztrácíme, občas jsme i před nimi. Stejné je to s Mercedesem. To ukazuje, že i s omezeným rozpočtem, se dá posouvat vzhůru startovním polem. Časy na kolo máme dobré,“ zakončil své hodnocení Peter.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy