Naštvaný Barrichello: Schumacher by letěl přímo do zdi!

Williams | foto: Williams F1 Team

Rubens Barrichello je na svého bývalého kolegu Michaela Schumachera pěkně naštvaný poté, co ho během předjíždění natlačil ve vysoké rychlosti až na boxovou zídku.

S Němcem se po závodě odmítl bavit: "Nic by to nevyřešilo. Znáte Michaela - hovoříte s ním, ale vždy má pravdu," vysvětluje Barrichello.

"Spravedlnosti dnes bylo učiněno částečně za dost. Dal si tři roky pauzu, ale vůbec nic se nezměnilo, je pořád stejný," zuří Brazilec.

"Kdybychom se dotkli, pak vám upřímně řeknu, že by sebou šlehl a letěl by přímo do zdi. Bylo to nebezpečnější pro něj. Já jsem se doprava už nemohl více pohnout, protože tam byla zeď, a kdybyste to vyfotili, nevlezl by se tam už ani vlásek. Je to neuvěřitelné.

Pak jsem se musel vrátil zpět, jak jste viděli, protože jsem jel přes trávu. Mám radost a jsem velmi šťastný, že zde s vámi můžu vůbec hovořit."


Dle Rubense se jednalo o nejhorší obranný manévr, který kdy viděl, a zdůraznil, že Schumacher vytáhl opět něco ze své minulosti: "Jeden z nejhorších manévrů, protože byste to od někoho, kdo odjel tolik závodů, nečekali. Čekali byste to od někoho, kdo má na kontě deset závodů. Ale ne od toho, kdo toho tolik prožil. Vytáhl opět něco z minulosti, co dnes nebylo zapotřebí."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy