První věc, kterou udělá Massa po příletu do Maďarska

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa před rokem prožil na Hungaroringu hroznou nehodu, při které se vážně zranil. Dokázal se však vrátit zpět a v Německu mohl o uplynulém víkendu dokonce vyhrát, jenže na příkaz vedení svého týmu musel vítězství přenechat Alonsovi. Co v Maďarsku podnikne jako první věc?

"První věc, kterou plánuji po příjezdu na Hungaroring, bude setkání s traťovými komisaři a lékaři, kteří odvedli velmi dobrou práci, když mě opatrně dostali z kokpitu. Chtěl bych těmto lidem poděkovat, mám k ním nyní zvláštní vztah," uvádí Massa.

"V nemocnici jsem musel po nehodě týden zůstat a poznal jsem personál, který se o mě staral tak dobře, z čehož pramení jeden neobvyklý výsledek celé té nešťastné příhody: totiž že mám v Maďarsku mnohem více fanoušků.

Často dostávám od novinářů otázku, zda řídím tak dobře jako předtím a má odpověď je vždy stejná: ano. Co se týče mé práce, vůbec nic se nezměnilo. Jako osobu mě však nehoda změnila: více si vážím života a oceňuji obyčejné věci desetkrát více."


Felipe se svým týmovým kolegou na stupních vítězů v Hockenheimu

Od závodního víkendu čeká dobré výsledky: "Na cestě je pár nových dílů...  Bridgestone přiveze svou super-měkkou a střední směs pneumatik, které vždy monopostu F10 náramně seděly, takže můžeme čekat další velmi konkurenceschopný závod... Existuje tedy spousta důvodů, proč se na návrat do Budapešti opravdu těším."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy