Schumacherův tým vyhrál díky Engelovi

Schumacher, Michael | foto: Mercedes AMG F1 Team

Tři branky, které dal Maro Engel (jezdec DTM), zapříčinily to, že fotbalový tým Michaela Schumachera vyhrál benefiční zápas ve Wiesbadenu proti prominentnímu výběru.

Díky třem brankám, které vstřelil Maro Engel, tak může mít rekordman F1, Michael Schumacher, před svou domácí GP dobrou náladu. Jeho tým totiž vyhrál včera večer v benefičním fotbalovém zápase ve Wiesbadenu proti prominentnímu výběru 5:2 (2:0) a vybral tak spoustu peněz na dobré účel. Zápas sledovalo 5650 platících diváků, tyto peníze půjdou UNICEFu a organizaci pomáhající dětem, KIO.

„Podobné zápasy jsou velmi zajímavé a poslouží také pro dobrou věc,“ řekl Michael Schumacher, který měl smůlu a po poločase zůstal v kabině. Původně měl hrát i pilot Red Bullu, Sebastian Vettel, ten však kvůli nataženému svalu odřekl, protože před VC Německa nechtěl riskovat.


Maro Engel, talentovaný mladík Mercedesu v DTM

Pilot Virginu, Timo Glock, se zápasu účastnil jako spolukomentátor. Na hřišti jsme ještě mohli vidět Vitalie Petrova a Jaimeho Alguersuariho. Tým jezdců byl posílen ještě rekordmanem Bundesligy, Charkym Körbelem. Mezi prominenty hrála mimo jiné bývalá hvězda skoků na lyžích Sven Hannawald, boxer Artur Abraham a fotbalová mistryně Renate Lingor.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy