Na dlouhém seznamu Renaultu chybí Petrov!

Renault | foto: Lotus F1 Team

Stáj Renault potvrdila pro příští rok pouze Roberta Kubicu, o jeho týmovém kolegovi se rozhoduje právě v těchto dnech. Renault má dlouhý seznam potencionálních jezdců, na kterém ale údajně není současná dvojka týmu, Vitalij Petrov!

Petrovovi se zatím nepodařilo vystoupit ze stínu svého velmi ceněného kolegy Kubicy. Možná i to vede ke zvěstím, že se mladý Rus v F1, alespoň s týmem Renault, neudrží a bude nahrazen.


„Příští rok je ve hvězdách, jednání začnou později,“ prohlásil Petrov při předvádění F1 v ulicích Moskvy (Jenson Button zde jezdil s McLarenem, viz zde).


Před sezonou to u Renaultu nevypadalo s finančními možnostmi moc dobře, to se ale mělo během letošního roku vylepšit, a proto má tým v hledáčku hodně zkušených jezdců. Jsou jimi Kimi Räikkönen, Nick Heidfeld, Heikki Kovalainen, Christian Klien a Adrian Sutil.


Podle německého Auto Motor und Sport by mohl dokonce přijít do Enstone Kamui Kobajaši. „Některá z těch jmen jsou vymyšlená a některá reálná, už ale vedeme jednání s určitými jezdci,“ přiznal pro francouzský Auto Hebdo Boullier.


Italský Autosprint zase přišel s informací o možnosti přestupu Tima Glocka a to i přesto, že jej šéf Nick Wirth chce udržet ve svém týmu za každou cenu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy