Hlad po F1 v Americe: Montreal je vyprodaný!

Renault | foto: Lotus F1 Team

Pořadatelům v Montrealu se podařilo prodat všechny lístky na letošní Velkou cenu Kanady. Vstupenky došly už včera odpoledne, proto se začaly prodávat lístky na příští závod v roce 2011.

Pořadatel závodu - společnost Octane Racing Group - ústy Francoise Dumontiera prohlásil, že velké zapálení Montrealu pro Formuli 1 pozorovali ihned po potvrzení velké ceny v kalendáři pro letošní rok.

"Samozřejmě nás velmi těší zájem veřejnosti. Místní fanoušci jsou na svou velkou cenu hrdí, rychle zareagovali na oznámení o prodeji lístků loni v prosinci a my jsme si brzy uvědomili, že si nenechají uniknout něco, čeho si váží," říká Dumontier.

"V dalších měsících jsme potom zaznamenali velkou odezvu od fanoušků ze zahraničí, což nás příjemně překvapilo. Prodeje našich lístků v Evropě byly výjimečné, což svědčí o atraktivitě našeho závodu na tradičních trzích Formule 1.

Existují tisíce fajnšmekrů, kteří léta sledovali přenosy Velké ceny Kanady z okruhu Gilla Villeneuva a nyní jsou ochotni přiletět přes oceán, aby zažili závod Formule 1 v montreálském stylu. My je vřele a s nadšením vítáme, stejně jako všechny ostatní fanoušky. Obyvatelé Montrealu pozývám, aby učinili totéž."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy