Horner s Webberem i nadále počítá

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

Šéf stáje Red Bull Christian Horner dal po nedělním vítězství Marka Webbera ve GP Monaka najevo, že se službami třiatřicetiletého australského pilota počítá i do budoucna.

Mark Webber proměnil v neděli už druhou pole position ve vítězství, před týdnem stejným způsobem triumfoval v Barceloně. Dostal se tak do čela pořadí mistrovství světa po šesti závodech, kde má stejně bodů jako jeho stájový kolega Sebastian Vettel.

"S Markovými výkony jsme velmi spokojení," řekl šéf týmu Christian Horner. "Je důležitým a platným členem našeho týmu, ale je mu třiatřicet a jsme domluvení, že smlouvy uzavíráme na rok, je to lepší než dlouhodobý kontrakt. Já jsem šťastný, jak to v týmu funguje. Není nic, co bychom chtěli měnit," vysvětlil Rakušan.

"Všechno záleží na vztazích a na tom, jak se bude Mark cítit. On jezdí fantasticky, takže až přijde čas, sedneme si spolu a pohovoříme o kontraktu. Jsem si jistý, že to bude velmi krátká konverzace," dodal Horner. Na otázku, kdy očekává uzavření smlouvy, Horner odpověděl, že to bude brzy. "V posledních letech jsme se o smlouvách začínali bavit někdy na konci května nebo na začátku června," vysvětlil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy