Verstappen je rozhodnutím Jordanu zklamán

Nizozemský pilot ztácí další šanci vrátit se do F1, druhé místo u Jordanu obsazeno.

Jos Verstappen byl zklamán, když se dozvěděl, že tým Jordan Ford se rozhodl podepsat smlouvu s Giorgiem Pantanem pro rok 2004. Měl velkou, ale asi poslední šanci se s Jordanem do Formule 1 vrát, pro rok 2004 určitě.

"Nedává to smysl," řekl ke špatným zprávám Jos včera večer na svých oficiálních stránkách. "Jordan nechtěl ustoupit a to je důvod, proč jsme nemohli uzavřít obchod. Toť vše. Proč to tak dopadlo? Ve Formuli 1 je prakticky nemožné určit příčinu. Byla to kombinace různých faktorů - sponzoři, zájmy týmu, preference jezdců. Byli jsme blízko úspěchu."

Podle některých dohadů měl Jos Verstappen požadovat příliš vysoké finanční odměny za práci pro Jordan. Sám to však popírá:

"Nesmysl, nehodlám mluvit o mých přáních ohledně platu. Požadavky, které jsme předložil, byly fér. Spekulace médií jsou součástí Formule 1. Podle nich jsem obdržel dopis od Eddieho Jordana s vysvětlením, že nepotřebuje mé služby. To není pravda. Ukončili jsme to minulý týden. Byli jsme unavení čekáním, nekončícími rozhovory. Měli jsme toho dost."

Foto: archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy