Schumacher: Nečekejte příliš od úprav, které chystáme do Barcelony!

gp bahrajnu | foto: Mercedes AMG F1 Team

Michale Schumacher upozorňuje fanoušky, aby nečekali příliš od značně pozměněného monopostu, který přivezou příští týden do Barcelony.

Mírní tím velká očekávání, která mnohá vkládají v prodloužení rozvoru, lepší rozložení hmotnosti  a tím i ovladatelnosti vozu, připravované do Španělska. Na vítězství to podle něj ještě stačit nebude, Mercedes se však k ním může dopracovat: "Vidím zde velký potenciál, zvláště po velmi dobrých reakcích týmu na uplynulé čtyři závody. Pracovali jsme na celkovém vylepšení vozu i na specifickém vývoji v oblasti přítlaku a efektivity a pevně věřím, že máme prostor pro další pokrok v budoucnosti.

"Náš krok kupředu bude v Barceloně větší, než můžete udělat během zámořských závodů, nebylo by však realistické očekávat, že budeme najednou jezdit na čele," říká Schumacher.

A byť zatím překvapivě zůstává ve stínu svého mladšího kolegy Rosberga, věří, že v Barceloně se mu závod konečně vydaří: "Doufám, že v Barceloně budu mít lepší závod než v Číně. Samozřejmě, že by mi nevadilo, kdybych dosahoval lepších výsledků. Dobrou zprávou však je, že i po třech letech, kdy jsem byl mimo, cítím obrovskou motivaci. Určitě jsem tedy připraven přijmout tuto výzvu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy