McLaren nesplnil očekávání - zatím

McLaren | foto: McLaren

Šéf týmu McLaren, Martin Whitmarsh, prohlásil, že stáj z Wolkingu nedokázala za první tři závody roku úplně naplnit očekávání, která sama před startem sezony 2010 na sebe kladla.

I přes jedno vítězství Jensona Buttona v Austrálii a druhé místo týmu v poháru konstruktérů si Whitmarsh myslí, že McLaren nebyl v prvních třech závodech dostatečně silný.

„Máme velmi vysoké standarty. V prvních třech závodech jsme nesplnili očekávání. Máme velká očekávání, což dokazuje naše vítězství v Austrálii,“ přibližuje situaci šéf McLarenu.


Pokud se McLaren vyvaruje chyb, zvítězí brzy i Hamilton

„Vím, že to může znít nafoukaně, zvláště když je náš tým na druhém místě v poháru konstruktérů a Jenson i Lewis bojují na čele mezi jezdci, ale McLaren chce vždy excelovat. Naše přání je, aby se nám podařilo eliminovat chyby, které jsme udělali, a stali se tak ještě vážnějšími uchazeči o titul.“

„Náš úspěch se nedá popřít, Jenson se skvěle integroval do týmu, když vyhrál v Austálii, a Lewis předvedl několik fantastických jízd. To je skvělé pro motivaci týmu. Chceme se zařadit mezi pravidelné týmy na čele startovního pole a získávat maximální počet bodů v každém závodu,“ neskrývá své cíle McLaren.


Výkon Buttona byl pro McLaren živou vodou

„Výhodou tohoto týmu je neuvěřitelná vnitřní síla. Jsem si jistý, že po dobrém startu do sezony budeme už v Číně ještě silnější. V Evropě pak chceme opět zrychlit,“ zakončil Whitmarsh.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy