Button pracuje na vyřešení problémů s nastavením auta

McLaren | foto: McLaren

Jenson Button se okamžitě po skončení Velké ceny Malajsie vrátil do Velké Británie, kde se pokusí na simulátoru McLarenu vyřešit problémy s nastavením, které ho trápily během víkendu.

Jenson se musel během celého víkendu potýkat s neuspokojivým vyvážením svého vozu. V závodu, který absolvoval na specifické strategii s velmi brzkou první zastávkou, nakonec obsadil osmé místo. Brit doufá, že mu práce na týmovém simulátoru pomůže vyřešit problémy s nastavením vozu, které ho o víkendu potkaly.

"Třicet hodin letu je kvůli jen jednomu dni práce sice docela dost, ale já věřím, že mi ten jeden den opravdu pomůže. Nejsem 100% spokojen s vyvážením auta. Doufám, že se nám podaří tento problém vyřešit na simulátoru v továrně. V žádném jiném týmu nemají takový simulátor, jako máme my," připomněl Jenson.

Po návštěvě v Británii během tohoto týdne poletí Jenson zpět do Japonska, kde se bude ve společnosti své přítelkyně, Jessici Michibaty, připravovat na Velkou cenu Číny. Button věří, že se jim podařilo výrazně snížit ztrátu na Red Bull: "Cesta zpět do Číny sice bude dlouhá, ale neletěl bych do Británie, kdy to nemělo přinést své ovoce. Jsem si jistý, že jsme se výrazně přiblížili Red Bullu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy