Webbera naštvaly výroky legendárního Nikiho Laudy

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

Australský pilot Mark Webber jezdící v barvách týmu Red Bull Racing v pátek kritizoval výroky bývalého závodníka Nikiho Laudy, který odepsal tým Red Bull z boje o mistrovský titul. Uvádí to v pátek agentura SITA s odkazem na server autosportu.

Mark Webber si myslí, že po dvou odjetých závodech je na podobná vyjádření ještě příliš brzy. Rakušan Lauda totiž vyjádřil nespokojenost hlavně se spolehlivostí jezdců Red Bullu a to během kvalifikací Velké ceny Bahrajnu a Austrálie. "Ještě můžeme získat víc než 700 bodů. Lauda má svůj názor, ale sezona přece nekončí tímhle víkendem, ale až v listopadu. Je ještě dost času a my máme silné auto. Je hodně týmů, které měly podobné problémy. Minulý ročník se nám navíc dost vydařil, hodně lidí na nás bylo hrdých. A jsou i teď," vyhlásil Webber.

"Předešlé dva závody nám nevyšly podle představ, ale my to budeme chtít soupeřům vrátit. Ještě je před námi sedmnáct Velkých cen," dodal Webber. V pátečních měřených trénincích před Velkou cenou Malajsie skončil Australan ve službách Red Bullu na šestém a dvacátém místě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy