Massa: Schumi měl štěstí, že se vyhnul loňskému Ferrari

Massa - Schumacher M. | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa prohlásil, že jeho bývalý týmový kolega Michael Schumacher měl štěstí, že mu plánovaný návrat za volant po jeho nehodě nevyšel - nebyl by konkurenceschopný s monopostem F60, který se těžko ovládal.

Schumacher dostal nabídku usednout do závodního vozu po zranění Massy na Hungaroringu. Z návratu hvězdy na poslední chvíli sešlo - lékaři totiž zjistili, že jeho krční páteř není po pádu z motocyklu ješta zcela v pořádku.

"Nebyl jsem si jistý, zda je to pro Michaela ten správný čas, protože naše auto nebylo tak rychlé, jak býval v minulosti zvyklý," popisuje Felipe. "Myslím, že měl štěstí!"

"Má neuvěřitelné analytické schopnosti, velmi pozorně jsem ho sledoval. Byl kompletním jezdcem: agresivním, rychlým, konzistentním. Měl také spoustu štěstí. Když jste dobří, máte štěstí," vzpomíná na společná léta brazilský pilot. "A byl dobrým týmovým kolegou. Bude to krásné si proti němu opět zazávodit, protože je velkým pilotem - jedním ze čtyř či pěti skvělých pilotů v současném startovním poli."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy