Rosberga těší zlepšená poloha ve voze

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Nico Rosberg byl po dnešních testech velice potěšen ze svého vozu MGP W01. Zlepšila se rychlost i pohodlí uvnitř kokpitu. Minulý týden ve Valencii totiž ještě neměl k dispozici svoji přesnou sedačku.

Dnešní vítěz testů ve Španělsku byl velice mile potěšen zlepšenou pozici ve voze ve srovnání s testy z minulého týdny. Němec zajel ještě ráno na suché trati nejlepší čas dne, jeho kolo mělo hodnotu 1:20.927s.

„Ve srovnání s Valencií jsem se ve voze cítil opravdu pohodlně. Minulý týden jsem byl totiž ve voze až moc nízko. To ovlivnilo jak rozložení hmotnosti, ale také výhled z vozu. Dnes jsem se cítil opravdu pohodlně, proto jsem na to také mohl pořádně zatlačit. Pro mě to tudíž byl velmi dobrý den, skvělý start do dalších testů,“ popisuje své dnešní pocity bývalý jezdec Williamsu.

„Naším hlavním úkolem na těchto testech je, naučit se co možná nejvíc o novém voze. Musíme se pokusit odkroužit co možná nejvíc kol, abychom zkontrolovali spolehlivost vozu, motoru a všech komponent. Zapracujeme také na nastavení stroje. Déšť nám udělal trošku čáru přes rozpočet, ale pocit z vozu je i přes něj skvělý,“ zakončil Nico.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy