Schumacher se chystá na dráhu módního návrháře

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Sedminásobný mistr světa Michael Schumacher nevsází pouze na svůj návrat do F1, ale myslí i na zadní vrátka a začíná kariéru módního návrháře.

Jedenačtyřicetiletý Němec se ve středu objevil v Mnichově, kde ho představili jako reklamního partnera dvou luxusních švýcarských módních značek, Jet St a Navyboot, které jsou jeho osobními sponzory. Schumacher by měl návrhářům pomáhat vytvářet oblečení a sportovní obuv. "Vím, že v F1 nebudu působit dalších dvacet let. Proto tady rozbíháme něco, na čem se dá stavět i potom," vysvětlil pilot stáje Mercedes.

"Budu se setkávat s návrháři a budu mít na všechno vliv. Rádi bychom vyvíjeli produkty, které budu používat v práci i v soukromí," řekl Schumacher, který by měl spolupracovat také na vývoji technicky nejvyspělejších sportovních bot, k čemuž ho prý předurčuje vysoká úroveň technického myšlení a analytické schopnosti.

Ihned po setkání odletěl Schumacher na testy do španělského Jerezu, kde už ve čtvrtek usedne do vozu. Jeho týmový kolega Nico Rosberg byl se svým Mercedesem ve středu dopoledne ze všech nejrychlejší.

Schumacher se v letošní sezoně vrátí do F1 po třech letech, kariéru ukončil na podzim 2006.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy