Tričko Team Lotus na prodej

Po modelu vozu Minardi M02 a kalendáře McLarenu, které se setkali s příznivým ohlasem, přinášíme čtenářům s návratem Lotusu do Formule 1 možnost obohatit sbírky o exkluzivní tričko původního Team Lotus.

Věrný fanoušek F1 nejen sleduje závody, ale také často sbírá předměty v barvách svého oblíbeného týmu, jezdce nebo auta. Jedním z mnoha artiklů jsou memoriability z F1 napříč historií. V dnešní době už lze sehnat mnohé věci, ale většinou jde o současné týmy. Nabídka je bohatá především pokud jde o přední týmy jako Ferrari, McLaren, BMW, Renault atd. Pokud chce však někdo sehnat něco staršího nebo specifického, tak už je to horší či přímo nemožné. Tentokrát máme pro Vás tričko z věhlasného a velmi úspěšného týmu v historii F1.

Ačkoliv už skončil své závodní aktivity koncem roku 1994, mnozí z nás na něj vzpomínali s velkým respektem a chyběl nám. Ovšem konečně jsme se dočkali jeho návratu, který se právě připravuje. O to více by možná jeho fanoušci měli rádi něco, co by jim připomínalo slávu této legendy, kterou úspěšně vedl geniální konstruktér Colin Chapman. 

Setkáváme se jako členové redakce na různých motoristických akcích s lidmi, kteří sbírají opravdu perličky, včetně dílů z vozů atd. Přesto má dnes málo kdo něco z Lotusu. Podařilo se nám však zajistit několik posledních triček, které si mohou skalní fanoušci u nás objednat. Originální tričko s logem stojí pouhých 999,- Kč + poštovné. Stačí napsat požadovanou velikost (M, L nebo XL) s Vaší adresou, případně i s telefonem na e-mail: fanclubf1@seznam.cz

Dovolujeme si upozornit, že jde jen o výjimečných několik málo kusů, tedy četnost velikostí je omezená stejně jako množstevní nabídka. V případě vašeho ohlasu se pokusíme učinit obdobnou aktivitu v budoucnu, abychom podpořili naše čtenáře, modeláře a fanoušky formule 1. Uvítáme též vaše názory a náměty k uvedenému tématu. Ten kdo si ještě nestihl objednat výše zmíněný model Minardi a má zájem, může tak učinit na stejné adrese fanclubf1@seznam.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy