Hamilton: Je to zcela nové auto

Lewis Hamilton je přesvědčen, že nejenom vnější vzhled vozu MP4/25 bude odlišný od předchůdce MP4/24, ale největším rozdílem bude rychlost na trati. Především začátek loňského roku se týmu z Wolkingu vůbec nepovedl, to se má teď změnit.

I přes výše zmíněný nepovedený úvod do sezony se nakonec McLarenu podařil v roce 2009 husarský kousek. Tým prokázal bojovného ducha a i díky dvěma vítězství se dostal až na třetí příčku mezi konstruktéry za bezkonkurenční Brawn a Red Bull.

Šampión F1 z roku 2008, Lewis Hamilton, je přesvědčen, že nový radikální McLaren MP4/25 může vrátit tým zpět na přední místa. „Auto vypadá docela odlišně od toho minulého, je úplně jiné. Jsem rád, že jsem tomu také trošku pomohl. Jsem si jistý, že se nový vůz bude řídit úplně jinak, než ten loňský,“ prohlásil Lewis při prezentaci nového stroje.

Hamilton v roce 2009 zcela dokazoval vůli McLarenu po návratu na špici



„Přípravě tohoto vozu jsme věnovali opravdu hondě času, chlapci v továrně dali do stavby komponent opravdu vše. Hlavní úkol byl, vylepšit přítlačnou sílu a zlepšit aerodynamickou efektivitu, toho se snad podařilo dosáhnout. Ale uvidíme až na trati,“ říká Brit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy